Vårt uppdrag

Om oss

Hos oss är ingenting omöjligt!

Vårt mål är att hjälpa Dig som kund att nå de mål som du sätter upp för Dina kampanjer. Vi hjälper dig med att hitta rätt verktyg för att se till att Ditt företag och tjänster syns.

Vi är X-O Graf

X-O Graf är i grunden ett vanligt tryckeri som levererar de trycksaker som böcker, flyers, foldrar med mera. Det har vi gjort sedan tidigt 60-tal. 

Med åren har vi utvecklats och producerar idag även bildekor, skyltar och andra saker som får Ditt företag och budskap att synas.

Vi gör det dock på ett lite annat sätt då vi gärna vill att Du kontaktar oss i ett tidigare stadium så att vi kan vara mera rådgivande i processen fram till en färdig produkt. Vi vill gärna veta vilka mål och behov du har. Missförstå oss inte, Du får gärna komma till oss med en beställning på något som Du redan har färdigt original till, men vi älskar processen innan och vill gärna sätta mål tillsammans med Dig då det faktisk ligger i vårt intresse att det går bra för Dig.

Vi vill också vara tydliga med att vi inte är något reklambyrå men vi har en hel del kunskaper som de inte har men som kompletterar reklambyråns kunskaper.

Vi finns här för dig

Pär Xograf.

Pär Sundin

Projektledare/Offerter

Gunnar Xograf.

Gunnar Persson

Original

Janne Xograf.

Jan Frischenfeldt

Ekonomi

Vi tar ansvar för miljön

”Ju större ditt koldioxidavtryck är, desto större är din moraliska skyldighet. Ju större din plattform är, desto större är ditt ansvar.”

Ladda upp dina filer

Ladda upp din fil i formuläret nedan. Har du flera filer komprimeras dessa till ett arkiv (Zip).
OBS! Din beställning mottas inte här utan i samråd med odermottagare. 

Samtycke till cookies!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.