Kontakta oss!

Direkt kontakt

Pär Sundin

Projektledning, offerter

Gunnar Persson

Original

Jan Frischenfeldt

Ekonomi

Vill du bli kontaktad?

Fyll i nedan formulär!

Kontakta oss idag!

Kontaktinformation:

Besöksadress:

Svederusgatan 1
754 50 Uppsala

Referenser

Johan W Hauffman
Mollbrinks Art Gallery
Läs mer
"Mycket bra kvalitet på trycksaker vilket är viktigt för oss då vi arbetar med försäljning av konst i Fine Art segmentet, dock är det inte det som vi uppskattar mest med att anlita X-O Graf.

Vi är ofta i behov av mycket snabba leveranser och vi uppskattar den snabba och professionella service vi får. Vi kan få bilder från våra konstnärer på fredagen och på måndagen har vi färdiga trycksaker som dessutom håller utomordentligt hög kvalitet."
Annika Petersson
Iscar AB
Läs mer
”Jag har använt XO-Graf för mina trycksaker i väldigt många år och resultatet har alltid varit till belåtenhet. Det har varit allt från visitkort, brevpapper och kuvert till kundtidning, kampanjblad och rollups med mera. Alltid snabb leverans till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom finns kunskap och kompetens som gör att vi tillsammans hittar bästa lösningarna för varje specifik trycksak.
XO-Graf är med andra ord väldigt enkla att ha att göra med.”
Simone Hagfeldt
The Dag Hammarskjöld Foundation
Läs mer
"Producing reports, books and other print materials are at the core our activities. The Dag Hammarskjöld Foundation is only receiving professional, courteous and timely service from XO-Graf.

We appreciate the door-to-door support, and their willingness to go the extra mile finding creative solutions to meet our expectations."

Våra samarbetspartners

Ladda upp dina filer

Ladda upp din fil i formuläret nedan. Har du flera filer komprimeras dessa till ett arkiv (Zip).
OBS! Din beställning mottas inte här utan i samråd med odermottagare. 

Samtycke till cookies!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.